PONIEDZIAŁEK 17.03.2025r.
ŚNIADANIE: płatki owsiane na mleku, bułka kajzerka z masłem, szynka drobiowa, herbata owocowa, jabłka, woda
OBIAD: zupa pomidorowa z ryżem, naleśniki dżemem lub nutellą, kompot
PODWIECZOREK : gofry z dżemem lub cukrem pudrem, sok owocowy
WTOREK 18.03.2025r.
ŚNIADANIE: chleb pszenno-żytni z masłem, serek almette, mleko, kakao, marchewka, sok
OBIAD: zacierka na rosole, ziemniaki, sznycle, surówka z czerwonej kapusty, kompot
PODWIECZOREK: wafelki pizzowe, woda z sokiem
ŚRODA 19.03.2025r.
ŚNIADANIE: weka z masłem, szynka, papryka, mleko, kakao, kiwi, woda
OBIAD: żurek z jajkiem i kiełbasą, chleb, makaron wieloziarnisty z brokułami, kompot
PODWIECZOREK: banan, chrupki, soczek owocowy
CZWARTEK 20.03.2025r.
ŚNIADANIE: płatki jęczmienne na mleku, bułka grahamka z masłem, miodem, herbata z sokiem,
gruszki, sok
OBIAD: zupa ryżowa na rosole, ziemniaki, dramstiki, surówka z marchewki i jabłka, kompot
PODWIECZOREK: drożdżówki z serem, sok owocowy
PIĄTEK 21.03.2025r.
ŚNIADANIE: chleb pszenno-żytni oraz wieloziarnisty z masłem, makrela w pomidorach, mleko, kakao, banany, sok
OBIAD: zupa krem z omielanego grochu z groszkiem ptysiowym, makaron z serem, kompot
PODWIECZOREK: weka z masłem i serem żółtym, herbata owocowa