PONIEDZIAŁEK  17.03.2025r.     

ŚNIADANIE:  płatki owsiane na mleku, bułka kajzerka z masłem, szynka drobiowa, herbata owocowa, jabłka, woda

OBIAD: zupa pomidorowa z ryżem, naleśniki dżemem lub nutellą, kompot

PODWIECZOREK :  gofry z dżemem lub cukrem pudrem, sok owocowy

 

WTOREK  18.03.2025r.

ŚNIADANIE: chleb pszenno-żytni z masłem, serek almette, mleko, kakao, marchewka, sok

OBIAD:  zacierka na rosole, ziemniaki, sznycle, surówka z czerwonej kapusty, kompot

PODWIECZOREK:  wafelki pizzowe, woda z sokiem

 

ŚRODA   19.03.2025r.

ŚNIADANIE: weka z masłem, szynka, papryka, mleko, kakao, kiwi, woda

OBIAD: żurek z jajkiem i kiełbasą, chleb, makaron wieloziarnisty z brokułami, kompot

PODWIECZOREK: banan, chrupki, soczek owocowy

 

CZWARTEK  20.03.2025r.

ŚNIADANIE:  płatki jęczmienne na mleku, bułka grahamka z masłem, miodem, herbata z sokiem,

gruszki, sok

OBIAD:  zupa ryżowa na rosole, ziemniaki, dramstiki, surówka z marchewki i jabłka, kompot

PODWIECZOREK: drożdżówki z serem, sok owocowy

 

PIĄTEK  21.03.2025r.    

ŚNIADANIE:  chleb pszenno-żytni oraz wieloziarnisty z masłem, makrela w pomidorach, mleko, kakao, banany, sok

OBIAD:  zupa krem z omielanego grochu z groszkiem ptysiowym, makaron z serem, kompot

PODWIECZOREK: weka z masłem i serem żółtym, herbata owocowa